Des de l’AMS, membre de la Plataforma no TCI Mallorca, us convidam a aquesta conversa sobre «Poder Social vs Poder Transnacional», emmarcada dins la setmana d’acció europea contra la impunitat corporativa, que tindrà lloc el proper dimarts 15 d’octubre a les 19h al Centre Flassaders de Palma.

L’acte comptarà amb la participació de tres ponents que ens donaran una visió molt clara de les conseqüències que els tractats de comerç i inversió tenen per a les poblacions i els estats.

Aquesta Setmana d’Acció es fa coincidint amb la 5a ronda de negociacions a Ginebra sobre el Tractat Vinculant de la ONU sobre empreses transnacionals i DDHH, i per altra banda, amb les reunions de la reforma del sistema de tribunals ISDS a Viena.

Arrenquem també aquesta setmana amb el llançament de la web Premis «Escobilla de oro»  per denunciar les empreses transnacionals que destrueixen comunitats i el territori, i que ens demanden per defensar els nostres drets, amb total impunitat. Entra-hi i vota per la multinacional que creguis es mereixi aquest reconeixement pels seus abusos als DDHH i al territori!

Vine, és una bona oportunitat per conèixer una problemàtica que ens afecta a totes i que ja és una realitat, i de la que en sabem molt poc!