Un ésser humà que somia tot sol, produeix tan sols un somni. Però quan somia en conjunt, es comença a construir una nova realitat. Dom Helder Camara. Las otras empresas.

El Fòrum Social de Mallorca és un espai obert i continu de debat democràtic d’idees, aprofundiment i reflexió, formulació de propostes, intercanvi d’experiències i articulació dels moviments socials, xarxes, ong’s i altres organitzacions de la societat civil de l’illa de Mallorca que s’oposen al neoliberalisme i cerquen, cada una des de la seva perspectiva i sota objectius comuns, la construcció d’una societat que tengui el ser humà com a centre.

El Fòrum Social de Mallorca pretén impulsar des de el que és local, una globalització solidària, de respecte als drets humans universals, a tots els ciutadans i ciutadanes, i al medi ambient, des de sistemes i institucions internacionals democràtiques al servei de la justícia social, de la igualtat i de la sobirania dels pobles.

El Fòrum Social de Mallorca és…

Espai continu i obert, d’anàlisi i debat sobre la influència de la globalització neoliberal en el nostre entorn local.

Espai de trobada i d’intercanvi dels moviments socials de Mallorca i en definitiva, de totes aquelles persones i/o entitats que treballin cap a l’objectiu d’un altre món possible

Espai de participació contínua, plural i democràtica, que es doni en tot el procés d’elaboració i posada en marxa del FSMa, així com posteriorment.

Espai d’elaboració i posada en marxa de futures propostes plurals i diverses, des del debat col·lectiu.

El Fòrum Social de Mallorca assumeix la “Carta de Principis” del Fòrum Social Mundial, i treballa en funció dels propis objectius establerts com a Fòrum.

Adaptat de la pàgina web del Fòrum Social Mundial; ¿Què es el FSM?.